DigiMatcher logo

Få flere af de kunder, der vækster din forretning

Om du er SaaS-leverandører af løn-, regnskabs, bogførings, rapporteringsystemer mfl., så udvider DigiMatcher din kundeportefølje.

Vi ønsker, at det skal være nemmere for alle virksomheder at finde de rette systemer til at effektivisere deres forretning. Mange virksomheder giver dog hurtigt op eller vælger forkert, fordi de ikke kan gennemskue, hvad der er bedst for dem. Men hvis du har dét system, de skal bruge, hvorfor så ikke gøre det nemmere for dem at finde dig? 🎯

Infografik af DigiMatcher

01.

Få flere kunder som anvender de systemer, du er ekspert i

Du har ét eller måske flere systemer, du er vant til at arbejde i. Nu kan du hjælpe virksomheder, der er blevet matchet med dét eller de systemer, du allerede kender. Så kan du fortsat være eksperten.

02.

Få kunder i de brancher, du er specialiseret i

Vi matcher dig med virksomheder på baggrund af behov – og konkrete brancheløsninger. Oftest mangler virksomheder flere værktøjer, og når du allerede har investeret i en integration, kan de kunder få endnu mere ud af at benytte dit system. 

03.

Få kvalificerede leads, der efterspørger dine kompetencer

DigiMatchers platform tilbyder virksomheder at:

  • få hjælp til at implementere systemerne, de bliver matchet med
  • få ekstern hjælp til håndtering af deres regnskab, bogføring, lønadministration mm.

04.

Få en hurtigere opstart med dine nye kunder

Når virksomheder udfylder behovsanalysen, afdækker vi deres behov – og indsamler relevant information, der kan få jeres samarbejde hurtigere i gang. Her bliver det nemmere for dig at gennemskue deres eksisterende regnskabssetup og deres fremtidige behov.

Sådan kommer du i gang med at anvende DigiMatcher som din nye marketingplatform

01.

Aftalen

Du tegner et abonnement for at komme med på DigiMatchers platform. Aftalen er gældende i 12 måneder. Når aftalen er underskrevet, starter onboarding processen.

02.

Du skal onboardes på platformen

For at vi kan matche virksomheder med dig, skal vi lære dig at kende. Derfor skal du udfylde infomationer om din virksomhed og dine kompetencer.

03.

Vi matcher dig med virksomheder

Nu er vi klar til at guide virksomheder i din retning, så du kan udvide din portefølje. Vi får en kontaktperson hos jer, der kan tage sig godt af jeres nye potentielle kunder.

04.

Løbende finjustering af leads

Undervejs i samarbejdet, finjusterer vi, så vi er sikre på, at du får de rigtige kunder fra DigiMatcher. Derudover vil vi med tiden tilbyde dig spændende data og indsigter om markedet.

Find svar på dine spørgsmål

DigiMatcher fungerer ved, at vi skaber et unikt match baseret på virksomheders konkrete behov. De udfylder en behovsanalyse og giver således os mulighed for at lære dem bedre at kende, så vi kan præsentere dem for deres unikke system-match.

Vi matcher virksomheder med de systemer, der passer bedst til dem på baggrund af en behovsanalyse. Herefter sammensætter vi deres behov med løsninger på markedet. 

Vi spørger altid virksomhederne om, de har brug for hjælp til opsætning, implementering, rådgivning og f.eks. håndtering af forskellige opgaver. Derved kan vi matche dem med dig, afhængig af branche, størrelse og behov.

Hverken system-udbyderne eller konsulenter, kan blive eksponeret mere frem for andre. Det afhænger udelukkende af, hvad der er det bedste match for virksomhederne.

Det er helt gratis for virksomheder at benytte DigiMatcher.

Vi indgår en aftale med dig, hvor du betaler et løbende abonnement. Vores aftaler løber altid i 12 måneder, så der er tid til at lære hinanden bedre at kende – og justere ift. kvaliteten af de kvalificerede leads, vi genererer til dig.

Prisen afhænger af din virksomhed, så her skal vi i dialog med dig, før vi kan give dig en pris. 

Udfyld kontaktformularen nederst for at høre mere 👇

Det kan du tro. Vi vil både matche dig op med de forskellige systemer samt matche dig med ekstern hjælp til at håndtere dine processer.

Vi matcher med de bogholdere eller eksterne konsulenter, der er eksperter i de systemer, virksomhederne bliver matchet med, og som samtidig er eksperter i den branche, de beskæftiger sig med.

DigiMatcher kan i dag matche virksomheder med følgende systemer:

  • Løn
  • Regnskab /Bogføring/ Debitorstyring
  • Bilagshåndtering
  • Rapportering

Vi arbejder primært med iværksættere og SMV-segmentet, som står for små og mellemstore virksomheder, defineret som virksomheder, der beskæftiger under 250 personer med en årlig omsætning på under 50 mio. EUR.

SMV-segmentet udgør totalt 2/3 af den samlede private sektor i Danmark, baseret på antal registrerede virksomheder.

Vi hjælper virksomheder i alle brancher, uanset om det er retail, tech, håndværker, service, landbrug, transport mm.

Det handler om at tage stilling til, hvem der er bedst til at svare på spørgsmålene i behovsanalysen.

Det kan være en bogholder, økonomidirektør, leder, ejer eller en helt anden funktion – afhængigt af, hvem der kender bedst til jeres behov og virksomhed.

Vækst din forretning ved at blive matchet med virksomheder, der har brug for dit system.

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang? Så vil vi gerne sende dig mere information og tale videre med dig.

Marketing by
DigiMatcher logo
Vi er en moderne og agil virksomhed, der omfavner forskellighed og fleksibilitet – uanset som det er medarbejdere, udviklere eller partnere
DigiMatcher ApS
CVR: 42933414

+45 2720 4119
kontakt@digimatcher.com

Glentevej 3 2670 Greve

På LinkedIn har du mulighed for at følge vores rejse som ny tech startup.

Vi har store ambitioner – og vi håber, at du vil følge os og anbefale os videre. 

Copyright © DigiMatcher 2022