Teamet bag
DigiMatcher

Julie Maja er uddannet inden for innovation og iværksætteri og forretningsudvikling. Hun har en stor passion for at skabe og udvikle digitaliseringsprocesser og menneskelige relationer.

Julie Maja har mere end 12 års erfaring inden for software-markedet. Her har hun rådgivet både små og store virksomheder om, hvordan de digitaliserer deres arbejdsprocesser og derved optimerer deres bundlinje.

Julie Majas primære kompetencer er forretningsudvikling, salg, marketing og projektledelse. Hun har en brændende passion for mennesker og den digitale udvikling.

Hun vil med DigiMatcher skabe en global B2B matching platform, som er gratis at bruge for virksomheder. Software (SaaS) leverandørerne indgår et samarbejde med DigiMatcher, så deres systemer kan blive matchet med de forskellige virksomheder.

Benjamin Raun er uddannet revisor og brænder for at forstå virksomheders behov, så han kan rådgive dem bedst muligt på deres digitaliseringsrejse.

Gennem Benjamins stilling hos Kvist & Jensen, har han primært beskæftiget sig med at digitalisere, automatisere og optimere virksomheders forretningsprocesser. Det er primært indenfor regnskab, løn og bogholderi.

Benjamin har en stor viden i digitaliseringsverdenen med stærke kompetencer ift. at navigere i ”digitaliseringsjunglen”. Der kommer nemlig konstant nye virksomheder til, og de eksisterende udvikler nye funktioner.

Det er med motivationen for at hjælpe virksomheder med at navigere i digitaliseringens felt og samspillet mellem systemerne, der har skabt hans store interesse for at være en del af DigiMatcher.

Werner Valeur har investeret i en lang række SaaS-virksomheder inden for regnskab, løn, fintech og livsstil.

Werner stiftede sin første virksomhed som 18-årig, og siden har hans iværksætterrejse taget fart. Han er en vaskeægte ildsjæl med et usædvanligt drive, som han bruger til at udrette store ting på kort tid. Virksomhederne Billy (regnskabsprogram) og Salary.dk (lønsystem) har Werner selv etableret – og har haft stor succes med.

Det har altid været vigtigt for Werner at prioritere branding af sine virksomheder højt. I sine 20 år som iværksætter har han været med til at skabe en lang stribe succesfulde brands. I dag investerer han i nye lovende startups, starter egne virksomheder fra bunden og hjælper founders med at sammensætte stærke teams og bygge stærke brands.

Advisory Board medlemmer​

Christian Bech Nørhave

Christian Bech Nørhave har rådgivet store som små virksomheder i digitalisering og automatisering. Han er drevet af at vækste virksomheder og deres teams.

Christian har de sidste 17 år beskæftiget sig med digitalisering hen over mange brancher og mange områder. Han var i 4 år medejer af et IT-udviklingshus, som han hjalp med at vækste fra 8-35 mand.

Han rådgiver i dag virksomheder i digitalisering, IT-sikkerhed og AI, både som konsulent, bestyrelsesmedlem og i Advisory Boards.

Mikkel Frich

Mikkel har gennem sit arbejdsliv beskæftiget sig med offentlig / private samarbejder, ledelse- og organisationsudvikling og iværksætteri. Han har gjort det i øverste ledelse, som founder og som ecosystem orchestrator. I de seneste år har han skærpet fokus mod digital transformation og market access for digitale tech startups.
 
“DigiMatcher handler for mig om to ting: holdet og missionen. Holdet – ledt af Julie Maja – er ambitiøst, kompetent og sat på baggrund af både relationer, værdier og kompetencer. Missionen – at levere skræddersyede, relevante SaaS løsninger til smv’er, der ellers let farer vild i skoven af tilbud, slår en tone an, der er værd at danse til: DigiMatcher reducerer kompleksitet og lader virksomhederne få det, de har behov for”

Vores fundament

Vi er en moderne og agil virksomhed, der omfavner forskellighed og fleksibilitet – uanset som det er medarbejdere, udviklere eller partnere. Vi tror på, at vi med en ydmyg og empatisk tilgang til livet, kommer længst og skaber de bedste resultater. Vi værdsætter vores kunder og vores brugere, og derfor er en ekstraordinær service vigtig for os.

Hvorfor DigiMatcher?

DigiMatcher fjerner støjen, når virksomheder skal vælge digitale systemer.

Hvordan gør vi det?

Ved at tage udgangspunkt i virksomheders behov og hjælpe dem i hele beslutningsprocessen.

Hvad gør vi så?

Vi matcher virksomheder med de digitale systemer, der passer bedst til dem.

”Markedet præsenterer i dag et enormt udvalg af digitale platforme, hvilket gør det komplekst og uoverskueligt at finde den rette løsning samt at det både koster tid og ressourcer at implementere den forkerte løsning. 

Vi befinder os i et samfund, hvor der skal tænkes effektivt og bæredygtigt, og lovgivningen sætter flere krav til, hvordan virksomheder skal varetage forskellige funktioner i organisationen. Herunder kan eksempelvis nævnes den nye bogføringslov, som ligger i høring, hvor der her bliver stillet større krav til digital håndtering af bilag mv.

Jeg tror på, at vi kan gøre en stor forskel med DigiMatcher på det digitale marked.”

Benjamin | Co-founder & COO