Bliv klogere på digitalisering, automatisering og effektivisering - og lær mere om det digitale marked

  • All
  • Digitalisering
  • Effektivisering
  • Implementering
  • Leverandører
  • Om DigiMatcher
DigitaliseringEffektivisering

Opstart af digitaliseringsprojekt

De største udfordringer SMV’er oplever, når de skal digitalisere er, at de ikke har tilstrækkelige ressourcer, at de ikke ser gevinsterne ved at digitalisere samt, at de interne ressourcer mangler kompetencer og viden. Derfor holdte vi et oplæg til Digitaliseringsdagen.

DigitaliseringEffektiviseringLeverandører

Bliv bedre til at forstå din økonomi

“Crediwire giver mig tryghed og et overblik – det skaber ro at komme en tur op i helikopterperspektiv. Det bliver nemmere at træffe de rigtige beslutninger,” fortæller Thomas, der er ejer af Portmanden.

DigitaliseringEffektivisering

Virksomheders regnskabssetup

Systemer er med til at skabe grundstenene og danne rammerne for et godt regnskabssetup, så du kan træffe de bedste beslutninger for din virksomheds vækst og udvikling.

DigitaliseringOm DigiMatcher

Ugens startup i Techsavvy

“Ugens Startup vil være matchmaker mellem virksomheder og softwareleverandører”, var overskriften på Techsavvys artikel om DigiMatcher. Læs mere om vores iværksætterrejse.

Implementering

Forandringer kan være skræmmende

Forandringer kan være skræmmende
– men betyder det, at vi skal undgå dem? Det kan både være skræmmende og grænseoverskridende at ændre vores vaner.

DigitaliseringEffektivisering

Hvorfor bør du digitalisere og automatisere din økonomifunktion?

Digitalisering og automatisering favner bredt og hjælper med optimering af mange områder i din virksomhed. Der er mange overvejelser, der skal afklares.

LeverandørerOm DigiMatcher

Launch af BETA-platform

I dag er en vigtig dag for teamet bag DigiMatcher. Vi lancerer nemlig vores BETA-platform, som er starten på en spændende rejse.

DigitaliseringEffektiviseringLeverandører

Sammenligning af SaaS-leverandører

Det er en jungle at få et ordentligt overblik, ligesom det for softwareudbyderne er svært at differentiere sig, fordi ens konkurrenter ligger så tæt op ad ens egne funktioner.

DigitaliseringOm DigiMatcher

Velkommen til DigiWiki

På DigiWiki kan du finde masser af inspiration og ny viden gennem vores artikler og blogindlæg. I DigiMatcher arbejder vi for, at du skal finde det rette digitale værktøj til dig og dine behov.